Hold

Malinsky Fysioterapi tilbyder flere forskellige former for holdtræning. 

Nedenfor vil du se en kort beskrivelse af holdende så du kan vælge det helt rette hold for dig!

Klik på billederne for at få flere info om hvert hold.

Efterfødselshold

Efterfødselshold

Efterfødselsholdet er til dig, der ønsker at komme i gang med at bruge din krop igen efter fødslen. Der vil her være fokus på stabilitet, styrke og udholdenhed.

Formiddagshold hos Malinsky Fysioterapi

Formiddagsholdet

Formiddagsholdet er for dig, der ønsker at få trænet din bevægelighed, styrke og udholdenhed på et hold. Der vil under træningen være opvarmning, efterfølgende lette styrkeøvelser med bl.a. egen kropsvægt, elastikker, pilatesbold, håndvægte mm.

Fysio Flow hos Malinsky Fysioterapi

Fysio Flow

Fysio Flow er en træningsmetode, der minder om yoga, men hvor man i yogaen bliver i de lange stræk, laver vi i Fysio Flow bevægelser i strækkene. 

Træningen vil især være til dig der føler dig begrænset i hverdagen grundet nedsat bevægelighed, til dig der har været opereret og har behov for at få smidiggjort huden omkring arvævet, til dig der føler dig stresset i hverdagen og har brug for at mærke din krop og til dig der har lyst til at bevæge kroppen, udforske og øge dens bevægelighed.

FysioPilates hos Malinsky Fysioterapi

FysioPilates

FysioPilates er udviklet som et fysioterapeutisk redskab, hvorfor det er godt til dig, der har smerter i eller udfordringer med kroppen, da det handler om at kunne bevæge sig så optimalt og smertefrit som muligt med mindst muligt slid på kroppen.

Samtid er FysioPilates også til dig, der træner på høj plan og godt vil optimere kroppen, da der er fokus på god kvalitet i øvelserne, stabilitet, muskelbalance, kropskontrol og udholdenhed, hvormed du kan forbedre dine resultater.

Malinsky Fysioterapi

Blomsterbakken 2
9380 Vestbjerg

CVR nr.: 42398764

28 68 99 66

Åbningstider

Mandag: 7.00 – 19.00

Tirsdag: 7.00 – 16.00

Onsdag 7.00 – 16.00

Torsdag 7.00 – 16.00

Weekender og helligdage efter aftale.